Recept

Jehněčí po pastýřsku

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 44090

Ingredience

1 kg Jehněčí maso
500 g Jogurt bílý
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
250 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 718 kcal
Kilojoule 3 004kJ
1% Sacharidy 5 g
79% Tuky 59 g
5% Sodík 104 mg
42% Bílkoviny 24 g

Jehněčí po pastýřsku postup přípravy receptu:

1

Maso potřeme solí, pepřem a máslem. Poté vložíme na pekáč, podlijeme vodou a na 180 stupňů do trouby. Mezitím si připravíme jogurtovou zálivku. Tu si vytvoříme z jogurtu, vajíčka a mouky. Vše smícháme.

2

Jakmile je maso hotové, zálivkou ho potřeme a vrátíme ještě na deset minut do trouby, aby se jogurt zapekl do masa.

Poznámka

Podáváme nejlépe s vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept