Jednoduchý recept

Vepřová roláda s nádivkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (9%)
ID receptu: 44097

Ingredience

2 polévková lžíce Rajčata
1500 g Vepřová plec
Marináda
10 g Chilli paprička
120 ml Med včelí
70 ml Víno madeira
Nádivka
140 g Jablka
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 823kJ
4% Sacharidy 13 g
40% Tuky 30 g
6% Sodík 127 mg
45% Bílkoviny 25 g

Vepřová roláda s nádivkou postup přípravy receptu:

1

Vepřové plecko omyjeme, odkrojíme z něj kůži, vytvoříme tukovou kapsu, osolíme, opepříme. Smícháme suroviny na nádivku - jablka nakrájená nadrobno, sterilovaná rajčata, sůl a pepř, naneseme na plát masa. Maso stočíme do rolády, ovážeme ji nití, aby držela tvar. Rozehřejeme gril na střední stupeň, roládu položíme nad odkapávací misku a gril zavřeme. Grilujeme 50 minut. Maso pokapeme marinádou z červeného vína, medu, chilli papričky, to opakujeme každých 10 minut. Celková doba grilování by měla být přibližně 90 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept