Recept

Tagliatelle s kuřecím masem a bílým vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 44103
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Fazole bílé sterilované
400 g Kuřecí prsa
1 polévková lžíce Majoránka
2 polévková lžíce Olej olivový
2 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
300 ml Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Sůl
350 g Těstoviny Tagliatelle
150 ml Víno bílé
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 637 kcal
Kilojoule 2 664kJ
26% Sacharidy 94 g
10% Tuky 8 g
19% Sodík 389 mg
72% Bílkoviny 41 g

Tagliatelle s kuřecím masem a bílým vínem postup přípravy receptu:

1

V pánvi na oleji osmahneme kuřecí prsa do zlatova. Maso vyjmeme a udržujeme v teple. Na původním oleji osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli a na kolečka rozkrájené papriky přibližně 5 minut. Vložíme zpět maso, nakrájená rajčata i se šťávou, víno, nadrobno pokrájenou majoránku, dle chuti osolíme a opepříme. Pod pokličkou dusíme 30 minut. Mezitím v hrnci uvaříme těstoviny. Scedíme je a pokapeme olejem. Do masové směsi vsypeme fazole, zamícháme a můžeme je servírovat na těstoviny.

Poznámka

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept