Recept

Vývar s čerstvou zeleninou a párkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 44117
Kategorie: Polévky

Ingredience

1 ks Cibule
1,5 l Hovězí vývar základní
200 g Kapusta hlávková
120 g Kedlubna
70 g Máslo čerstvé
120 g Mrkev kořen
150 g Párky Vídeňské
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Pórek
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 968kJ
4% Sacharidy 15 g
81% Tuky 61 g
49% Sodík 988 mg
19% Bílkoviny 10 g

Vývar s čerstvou zeleninou a párkem postup přípravy receptu:

1

Mrkev a cibuli oloupeme, nakrájíme na nudličky, kedlubny oloupeme (slupky a listy dáme stranou) a pokrájíme také na nudličky. Z kapusty odstraníme zvadlé a poškozené listy, vykrojíme košťál (dáme stranou),krájíme na nudličky, pórek očistíme, rozkrájíme na plátky, petrželovou nať nasekáme na jemno, párky krájíme na kolečka.

2

Odřezky zeleniny, které jsme dali stranou, vložíme do vroucího vývaru, uvaříme do měkka.

3

Na másle osmažíme zeleninu, zalijeme přecezeným zeleninovým vývarem, vmícháme párky, osolíme a vaříme přibližně 5 minut. Do již uvařené polévky vmícháme petrželovou nať.

Poznámka

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept