Jednoduchý recept

Ředkvičková smaženice

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 4412

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Olej stolní
1 hrst Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
6 ks Vejce slepičí
4 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 156 kcal
Kilojoule 654kJ
1% Sacharidy 4 g
14% Tuky 10 g
10% Sodík 191 mg
21% Bílkoviny 12 g

Ředkvičková smaženice postup přípravy receptu:

1

Zpěníme nakrájenou cibuli na oleji. Přidáme nakrájené ředkvičky na kolečka a smažíme do zesklovatění. Vmícháme vejce, osolíme a opepříme.

2

Po zhoustnutí vajíček je smaženice hotová.

3

Posypeme pažitkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept