Jednoduchý recept

Francouzský bramborový salát

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 44122
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1000 g Brambory rané
1 ks Cibule
4 polévková lžíce Dresink Vinaigrette
250 g Majonéza
2 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 401 kcal
Kilojoule 1 676kJ
17% Sacharidy 61 g
27% Tuky 20 g
43% Sodík 856 mg
10% Bílkoviny 6 g

Francouzský bramborový salát postup přípravy receptu:

1

Oloupané brambory vložíme do hrnce s vroucí osolenou vodou a vaříme asi 15 minut doměkka. Vodu slijeme, brambory nakrájíme na kousky a vsypeme do salátové mísy.

2

K bramborám přidáme oloupanou, nasekanou cibuli a ihned vše přelijeme zálivkou vinaigrette. Dobře promícháme.

3

Potom přidáme majonézu, nasekanou pažitku, zlehka promícháme a podle chuti osolíme a opepříme. Mísu přikryjeme fólií a salát před podáváním chladíme asi 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept