Jednoduchý recept

Steaky z mečouna a koriandrovým máslem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (9%)
ID receptu: 44164

Ingredience

Koriandrové máslo
750 g Filé z mečouna
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
130 g Máslo čerstvé
200 g Okurky
1 polévková lžíce Olej rostlinný
100 g Paprika zelená
1 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 30%

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 499 kcal
Kilojoule 2 087kJ
1% Sacharidy 2 g
49% Tuky 37 g
9% Sodík 171 mg
69% Bílkoviny 39 g

Steaky z mečouna a koriandrovým máslem postup přípravy receptu:

1

Vytvoříme koriandrové máslo z másla, koriandru a eidamu - vše smícháme, uděláme váleček, dáme ztuhnout.

2

Rozpálíme gril, steaky z mečouna potřeme olejem a grilujeme přibližně 3 minuty ze všech stran. Na plátky pokrájenou papriku a okurku zakapeme olejem, opečeme z každé strany přibližně 3 minuty. Steaky se zeleninou dáme na talíře a ozdobíme koriandrovým máslem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept