Zdravý recept

Polévka z abalone

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 44176

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Omáčka sójová
2 polévková lžíce Omáčka ústřicová
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 balení Sterilovaní šneci v hovězím bujonu
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný bílek slepičí
700 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 39 kcal
Kilojoule 163kJ
1% Sacharidy 2 g
1% Tuky 1 g
43% Sodík 857 mg
9% Bílkoviny 5 g

Polévka z abalone postup přípravy receptu:

1

Rybí vývar ohřejeme v hrnci, přidáme pokrájenou jarní cibulku, nálev z abalone (abalone jsou mořští šneci), ústřicovou a sójovou omáčku.

2

Konzervované abalone nakrájíme na plátky, poté na nudličky, přidáme do vývaru a 15 minut povaříme.

3

Ušleháme bílek, polévku přivedeme k varu a bílek postupně vmícháme. Osolíme a opepříme. Podáváme horké.

Poznámka

Servírujeme horké. Použijeme 6 šneků v nálevu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept