Jednoduchý recept

Lívance z tresky

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 44182
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

450 g Filé rybí
1 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
1 polévková lžíce Máta
150 g Mouka pšeničná hladká T 650
6 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka rybí
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
100 ml Voda pitná
1 polévková lžíce Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 345 kcal
Kilojoule 1 443kJ
8% Sacharidy 28 g
16% Tuky 12 g
17% Sodík 347 mg
95% Bílkoviny 54 g

Lívance z tresky postup přípravy receptu:

1

Smícháme v míse mouku s kypřícím práškem. Přilijeme vodu, vmícháme olej, rozšlehané vejce, sůl a necháme pár minut odstát.

2

Smícháme v misce rybí omáčku, sójovou omáčku, rybí vývar a mátu. Omáčku odložíme stranou.

3

Osolíme, opepříme a na plátky nakrájíme rybí filé. Rozpálíme ve woku olej, rybí kousky obalíme v těstíčku a smažíme do zlatova.

4

Nakonec vyjmeme z pánve a necháme okapat. Udržujeme v teple, než osmažíme všechny kousky, následně servírujeme.

Poznámka

Podáváme teplé, s omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept