Jednoduchý recept

Grilované jehněčí s mátovým dresinkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 44188

Ingredience

800 g Jehněčí kotlety
30 ml Olej olivový
4 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
Na dresink
10 g Cukr krupice
40 g Máta
80 ml Ocet vinný
40 ml Olej olivový extra panenský
2 g Pepř černý mletý
4 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 595 kcal
Kilojoule 2 487kJ
1% Sacharidy 5 g
62% Tuky 46 g
64% Sodík 1 g
66% Bílkoviny 37 g

Grilované jehněčí s mátovým dresinkem postup přípravy receptu:

1

Jehněčí kotlety naklepeme, potřeme olejem, osolíme, opepříme a necháme chvilku uležet. Mezitím připravíme dresink. Do mixéru vložíme mátu, vinný ocet, olivový olej, pepř, sůl a cukr, rozmixujeme dohladka. Kotlety rozložíme na gril a opékáme 10 minut za častého otáčení, až je maso propečené. Podáváme přelité hotovým dresinkem.

Poznámka

Servírujeme vždy teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept