Jednoduchý recept

Pikantní plátky svíčkové

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (9%)
ID receptu: 44195

Ingredience

1 kávová lžička Chilli paprička
500 g Hovězí svíčková
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Salát hlávkový
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek
Dresing
1 kávová lžička Chilli paprička
30 g Cibule
50 ml Ocet vinný
120 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Pažitka
2 kávová lžička Pesto

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 313 kcal
Kilojoule 1 310kJ
1% Sacharidy 2 g
29% Tuky 22 g
4% Sodík 86 mg
34% Bílkoviny 19 g

Pikantní plátky svíčkové postup přípravy receptu:

1

Promícháme chilli papričky, prolisovaný česnek, olej, sůl, pepř, tímto dresingem přelijeme steaky a necháme je 30 minut naložené marinádě.

2

Maso osmahneme na grilu po každé straně 2 minuty, aby se zatáhlo, ztlumíme teplotu grilu a ještě ogrilujeme po všech stranách přibližně 8 minut, přitom potíráme marinádou.

3

Necháme hotové steaky 4 minuty stát, poté je nakrájíme na plátky poklademe je na listy hlávkového salátu. Smícháme dresing z pažitky nakrájené, pesta, octa, chilli papričky nasekané, cibule, oleje a zalijeme maso.

Poznámka

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept