Jednoduchý recept

Vepřové žebírko Gvarkov

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 442
Kategorie: Maso

Ingredience

5 g Česnek
33 g Cibule
100 g Játra vepřová
30 g Máslo čerstvé
100 ml Mléko polotučné
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
300 ml Olej rostlinný
1 g Pepř černý mletý
300 g Strouhanka
20 g Sůl
120 g Vejce slepičí
1000 g Vepřová pečeně
233 g Vepřová plec
67 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 573 kcal
Kilojoule 2 398kJ
5% Sacharidy 20 g
57% Tuky 42 g
54% Sodík 1 g
48% Bílkoviny 27 g

Vepřové žebírko Gvarkov postup přípravy receptu:

1

Vepřovou pečeni opláchneme, zbavíme obratlových výčnělků a nasekáme z ní žebírka. Každé žebírko na plocho rozřízneme.

2

Vzniklý otvor v mase vyplníme připravenou vychladlou směsí a kraje spíchneme pomocí párátka.

3

Žebírka na povrchu osolíme a obalíme je v prosáté mouce, rozkvedlaných vejcích a ve strouhance.

4

V horkém oleji je zvolna smažíme.

5

Příprava náplně: Cibuli oloupeme a na drobno nakrájíme. Zpěníme ji na másle, vložíme opláchnuté a na malé kostičky nakrájené vepřové maso a pod poklicí krátce podusíme.

6

Potom přidáme očištěná, opláchnutá, na malé kousky nakrájená vepřová játra, předem povařená, třený česnek se solí, pepř, očištěné a na plátky nakrájené žampiony a strouhanku. Vše spojíme vejci a zapečeme. Prochladlou náplní plníme žebírka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept