Jednoduchý recept

Thajský teplý kuřecí salát

  • Thajsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 26 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 16 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (9%)
ID receptu: 44206

Ingredience

Suroviny
80 g Cibule
500 g Kuřecí prsa
2 kávová lžička Křenová pasta - Krenex
200 g Okurka salátová
1 kávová lžička Olej rostlinný
100 g Paprika červená
100 g Paprika žlutá
250 g Salát ledový
Dresing
65 ml Ocet vinný červený
110 ml Olej olivový
2 kávová lžička Thajská směs

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 592 kcal
Kilojoule 2 478kJ
4% Sacharidy 13 g
58% Tuky 43 g
11% Sodík 223 mg
68% Bílkoviny 38 g

Thajský teplý kuřecí salát postup přípravy receptu:

1

Kuřecí řízky naklepeme na stejnou tloušťku. Křenovou pastu promícháme s olejem, směsí potřeme plátky masa, necháme 20 minut marinovat.

2

Gril rozpálíme, řízky položíme na gril a grilujeme po každé straně 4 minuty. Nakrájíme žlutou a červenou papriku na proužky, okurku a cibuli na kolečka, položíme na plech, pokropíme vodou, grilujeme při stálém míchání a obracení 5 - 7 minut.

3

Na talíře položíme listy ledového salátu, na salát dáme teplou zeleninu. Grilované kuřecí maso nakrájíme na šikmé plátky a pokládámeme na zeleninu.

4

Olej, ocet a thajskou směs smícháme na dresing, kterým zakapeme ještě teplý kuřecí salát.

Poznámka

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept