Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4428
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
1 špetka Kmín celý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 l Mléko - podmáslí
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 102 kcal
Kilojoule 427kJ
1% Sacharidy 5 g
8% Tuky 6 g
4% Sodík 83 mg
11% Bílkoviny 6 g

Polévka z podmáslí postup přípravy receptu:

1

Do vody dáme vařit kmín.

2

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem z kmínu a provaříme. Přidáme podmáslí, metličkou rozšleháme, přidáme vejce a chvilku prohřejeme.

3

Nakonec polévku ochutíme solí, cukrem a octem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept