Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 165 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 44290

Ingredience

1 kávová lžička Jalovec
800 g Kančí maso
1 kávová lžička Majoránka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 275 kcal
Kilojoule 1 150kJ
0% Sacharidy 2 g
11% Tuky 9 g
14% Sodík 277 mg
81% Bílkoviny 46 g

Pečeně z divočáka postup přípravy receptu:

1

Kuličky jalovce rozdrtíme, smícháme se solí, majoránkou, pepřem, poté směsí důkladně potřeme maso, nakrájené na plátky. Pečeme v troubě a pravidelně obracíme, aby se opeklo z obou stran. Po celou dobu pečení maso pravidelně podléváme vývarem, aby se nepřichytilo. Pečeme 2 - 2,5 hodiny při teplotě 200 stupňů, dokud není maso měkké, avšak uvnitř stále ještě narůžovělé.

Poznámka

Jako příloha se nejlépe hodí vařené brambory, popřípadě bramborová kaše, lze podávat i s knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept