Jednoduchý recept

Na cibulce kachňátko

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 44295
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Kachna divoká
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka Hoisin
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Víno rýžové čínské
300 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 120 kcal
Kilojoule 500kJ
2% Sacharidy 6 g
2% Tuky 2 g
23% Sodík 457 mg
3% Bílkoviny 2 g

Na cibulce kachňátko postup přípravy receptu:

1

Rozpálíme ve woku olej, osmahneme pokrájenou cibulku, a potom ji shrneme ke kraji pánve. Přidáme nakrájené vykostěné kachňátko na plátky a osmahneme do světlehněda.

2

Přilijeme víno, cibuli přimícháme k masu, přidáme sójovou omáčku, vývar a omáčku hoisin. Necháme lehce vyvařit. Osolíme a opepříme.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept