Jednoduchý recept

Se zelenými paprikami vepřové maso

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 44314

Ingredience

1 kávová lžička Ocet vinný
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka Hoisin
2 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Solamyl
1 kávová lžička Sůl
450 g Vepřová plec
1 kávová lžička Voda pitná
2 polévková lžíce Vývar drůbeží
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 303 kcal
Kilojoule 1 266kJ
1% Sacharidy 3 g
31% Tuky 23 g
15% Sodík 308 mg
34% Bílkoviny 19 g

Se zelenými paprikami vepřové maso postup přípravy receptu:

1

Na plátky nakrájíme vepřové maso, a poté ještě na nudličky. Rozehřejeme ve woku olej, přidáme rozetřený česnek, nudličky a nakrájené papriky zbavené semínek. Promícháme a 1 minutu smažíme. Občas pánví zatřeseme.

2

Vmícháme vývar, omáčku hoisin, ocet, sůl, pepř a necháme vařit 3 minuty. Přidáme kašičku ze solamylu a vody a vaříme za stálého míchání, dokud omáčka nezhoustne.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept