Recept

Pikantní tagliatelle s hejkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 44315
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 ks Česnek
1 ks Chilli paprička
450 g Hejk
5 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
350 g Rajčata
1 špetka Sůl
350 g Těstoviny Tagliatelle
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 413 kcal
Kilojoule 1 729kJ
19% Sacharidy 68 g
3% Tuky 2 g
14% Sodík 285 mg
53% Bílkoviny 30 g

Pikantní tagliatelle s hejkem postup přípravy receptu:

1

Nadrobno nakrájenou petrželku, česnek a chilli papričku osmahneme na oleji. Přidáme na kousky nakrájeného hejka a pod pokličkou dusíme 5 minut. Pak vložíme na kostičky nakrájená rajčata, sůl, pepř a opět pod pokličkou dusíme 5 minut. Mezitím si ve větším hrnci v osolené vodě uvaříme těstoviny. Důkladně je scedíme, pokapeme olejem a promícháme. Směs spolu s těstovinami naservírujeme na talíř a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept