Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 44318

Ingredience

500 g Brambory
2 ks Cibule
500 g Hovězí maso zadní
150 g Klobása Dunajská
1 špetka Kmín celý
1 špetka Majoránka
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 994 kcal
Kilojoule 4 159kJ
10% Sacharidy 37 g
94% Tuky 70 g
24% Sodík 473 mg
103% Bílkoviny 58 g

Gröstle postup přípravy receptu:

1

Na rozpáleném másle osmahneme dozlatova cibulku, přidáme na plátky nakrájenou klobásku, na kousky nakrájené uvařené maso a dochutíme solí, pepřem a majoránkou. Pořádně promícháme a opečeme ze všech stran.

2

Na druhé pánvi osmahneme na rozpáleném másle z obou stran plátky brambor. Poté je smícháme se směsí v druhé pánvi.

3

Kysané zelí si stranou podusíme doměkka, přidáme kousek špeku a osmahnutou cibulku. Ochutíme pepřem, solí a kmínem dle vlastní chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept