Jednoduchý recept

Italský špíz

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4435

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Kečup
250 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
200 g Slanina vepřová
2 polévková lžíce Strouhanka
200 g Sýr Eidam cihla 40%
200 g Sýr Ementál (Primátor)
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 928 kcal
Kilojoule 3 881kJ
4% Sacharidy 14 g
110% Tuky 82 g
22% Sodík 438 mg
58% Bílkoviny 33 g

Italský špíz postup přípravy receptu:

1

Sýry a slaninu nakrájíme na kostky a cibuli na plátky.

2

Vše střídavě napichujeme na špejle, osolíme, opaprikujeme a potřeme kečupem. Obalujeme ve vejcích rozšlehaných s moukou a mlékem a ve strouhance.

3

Špízy smažíme po obou stranách v horkém oleji.

Poznámka

Podáváme horké s kečupem a zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept