Jednoduchý recept

Chorizo v jablečném víně

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 44350
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

1 ks Bobkový list
300 g Klobása Chorizo
500 ml Víno jablečné

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 706 kcal
Kilojoule 2 952kJ
13% Sacharidy 45 g
51% Tuky 38 g
15% Sodík 300 mg
43% Bílkoviny 24 g

Chorizo v jablečném víně postup přípravy receptu:

1

Předehřejeme si troubu na 200°C. Chorizo klobásu dáme do pekáče. Zalijeme jablečným vínem, dokud nejsou klobásky úplně ponořené. Posypeme vše nadrceným bobkovým listem a pečeme na 200°C cca 30 minut. Během té doby by měl pustit všechen tuk. Poté vyndáme a klobásky nakrájíme na kolečka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept