Chorizo v jablečném víně - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Chorizo v jablečném víně
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | sedecky |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (14%) |
ID receptu: | 44350 |
Kategorie: | Jednohubky, Kanapky, Tapas |
Ingredience
1 ks | Bobkový list |
300 g | Klobása Chorizo |
500 ml | Víno jablečné |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 45g |
---|---|
Cholesterol | 88,0mg |
Draslík | 0,9mg |
Vláknina | 87,7mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,1mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bobkový list mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Klobása Chorizo, Víno jablečné mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Chorizo v jablečném víně postup přípravy receptu:
1 | Předehřejeme si troubu na 200°C. Chorizo klobásu dáme do pekáče. Zalijeme jablečným vínem, dokud nejsou klobásky úplně ponořené. Posypeme vše nadrceným bobkovým listem a pečeme na 200°C cca 30 minut. Během té doby by měl pustit všechen tuk. Poté vyndáme a klobásky nakrájíme na kolečka. |