Jednoduchý recept

Chilindrónské kuře

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 44361
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 kg Kuře
6 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
100 g Šunka dušená
250 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 679 kcal
Kilojoule 2 843kJ
4% Sacharidy 14 g
54% Tuky 40 g
12% Sodík 241 mg
93% Bílkoviny 53 g

Chilindrónské kuře postup přípravy receptu:

1

Kuře omyjeme a rozdělíme na osm kousků. Šunku nakrájíme na proužky, stejně jako papriku. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. Rajčata spaříme horkou vodou a oloupaná je taktéž nakrájíme na kousky. Na pánvi rozehřejeme olej a všechny ingredience kromě kuřete podusíme 10 minut.

2

Na druhé pánvi pak do zlatova opečeme kousky kuřete, které v průběhu podléváme červeným vínem. Na závěr vše ochutíme solí a pepřem, kuře zalijeme omáčkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept