Recept

Těstoviny s plody moře a hráškem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 44367

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
0,3 kávová lžička Cukr třtinový
60 g Hrachové lusky
4 ks Hřebenatka
90 g Krevety tygří - loupané
3 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
90 g Olihně
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 polévková lžíce Sherry brandy
1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
1 špetka Sůl
350 g Těstoviny čtyřvaječné
1 ks Vaječný bílek slepičí
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 428 kcal
Kilojoule 1 791kJ
19% Sacharidy 70 g
6% Tuky 5 g
10% Sodík 208 mg
48% Bílkoviny 27 g

Těstoviny s plody moře a hráškem postup přípravy receptu:

1

Olihně nakrájíme na čtverečky, dáme do misky a přelijeme vroucí vodou. Chvilku necháme a pak opláchneme studenou vodou. Solamyl smícháme s 1 lžíci vody a bílkem. V takto vzniklé směsi obalíme krevety a hřebenatky.

2

Mezitím ve větším hrnci v osolené vodě uvaříme těstoviny. Ve větší pánvi na oleji osmahneme hrachové lusky, olihně, hřebenatky a krevety asi 2 minuty. Přidáme sójovou omáčku, sherry, cukr, nadrobno nakrájené jarní cibulky a minutu opékáme.

3

Scedíme těstoviny a servírujeme na talíře. Navrch dáme směs s mořskými plody, ozdobíme na nudličky nakrájenou jarní cibulkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept