Recept

Marináda z červeného vína a česneku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 44386
Kategorie: Omáčky

Ingredience

2 stroužek Česnek
3 polévková lžíce Mouka kukuřičná
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 polévková lžíce Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sůl
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
1 l Víno červené
750 ml Voda pitná
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 453 kcal
Kilojoule 1 894kJ
5% Sacharidy 19 g
0% Tuky 0 g
52% Sodík 1 g
2% Bílkoviny 1 g

Marináda z červeného vína a česneku postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme víno, přidáme 500 ml vody, koření, worcester a nadrtíme česnek, zamícháme a deset minut vaříme. Mezitím v míse vedle připravíme těsto z mouky, 250 ml vody a sojové omáčky. Vše pořádně zamícháme a přidáme do hrnce. Vaříme dalších 5 minut. Po vychladnutí marinádu dáme do vzduchotěsné nádoby, ve které ji můžeme uchovávat až tři týdny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept