Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 4440

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Máslo čerstvé
150 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
1 ks Veka tuková
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 572 kcal
Kilojoule 2 391kJ
5% Sacharidy 17 g
70% Tuky 52 g
2% Sodík 50 mg
17% Bílkoviny 10 g

Žampionový toast postup přípravy receptu:

1

Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.

2

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a dáme ji zpěnit na máslo. Přidáme žampiony a dusíme doměkka. Osolíme, opepříme, přidáme petrželovou nať a vmícháme polovinu nastrouhaného sýru.

3

Plátky veky opečeme na oleji, na ně navršíme žampionovou směs, posypeme zbylým sýrem a rychle zapečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept