Recept

Karamelizovaná cibule na víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 44408
Kategorie: Omáčky

Ingredience

2 ks Bobkový list
2 ks Cibule
2 polévková lžíce Cukr třtinový
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Med včelí
20 ml Ocet vinný
50 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
100 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 505 kcal
Kilojoule 2 113kJ
12% Sacharidy 44 g
44% Tuky 33 g
6% Sodík 128 mg
2% Bílkoviny 1 g

Karamelizovaná cibule na víně postup přípravy receptu:

1

Na oleji osmahneme cibulku, dokud nezesklovatí. Poté přidáme všechny zbylé ingredience s tím, že jako první přidáváme víno a med. Vaříme další tři minuty. Studenou směs můžeme využít jako výbornou marinádu na maso pro gril. Můžeme konzervovat ve vzduchotěsné nádobě cca týden.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept