Jednoduchý recept

Sýrové fondue na víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 44416

Ingredience

1 ks Bageta
100 ml Omáčka bešamelová
300 g Sýr Čedar
150 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 293kJ
7% Sacharidy 26 g
20% Tuky 15 g
22% Sodík 437 mg
25% Bílkoviny 14 g

Sýrové fondue na víně postup přípravy receptu:

1

Na grilu rozehřejeme zapékací mísu a nalijeme do ní bešamelovou omáčku s vínem a ohřejeme ji. Pomalu za mírného ohně přidáváme do mísy sýr a nesustále obsah mícháme. Sýr se bude postupně rozpouštět. Podáváme ideálně k čerstvému bílému pečivu, které v omáčce namáčíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept