Jednoduchý recept

Čínské nudle smažené se zeleninou a vepřovým masem

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 44419
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Mrkev kořen
350 g Nudle čínské vaječné
5 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Solamyl
1 kávová lžička Sůl
1 ks Taro
225 g Vepřové maso pečené
1 kávová lžička Voda pitná
300 ml Vývar drůbeží
225 g Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 529 kcal
Kilojoule 2 214kJ
20% Sacharidy 71 g
162% Tuky 121 g
22% Sodík 434 mg
40% Bílkoviny 22 g
Čínské nudle smažené se zeleninou a vepřovým masem

Čínské nudle smažené se zeleninou a vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

V osolené vodě povaříme nudle 3 minuty, poté je opláchneme teplou vodou, odstavíme a necháme okapat. Odřízneme vnější konec hlízy taro, zbytek oloupeme a nakrájíme na plátky.

2

Rozpálíme ve woku olej, vložíme rozetřený česnek, taro, pokrájenou mrkev, čínské zelí a smažíme. Přidáme nakrájené vepřové maso, vývar, sůl, pepř a sójovou omáčku. Povaříme 5 minut, občas zatřeseme pánví.

3

Rozpálíme olej v hluboké pánvi a dozlatova osmažíme nudle. Necháme je poté okapat. Rozdělíme je na 4 talíře, zeleninu a maso vyndáme z woku a nalijeme na nudličky. Uchováváme teplé.

4

Do woku nalijeme kašičku ze solamylu a vody a vaříme, dokud omáčka nezhoustne. Omáčku nalijeme na talíře.

5

Ihned podáváme.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept