Jednoduchý recept

Miniklobásky v chlebu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 44420
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 kg Chléb pšeničný (bílý)
1 kg Klobása vinná
Švestková marináda [44389]
1 ks Chilli paprička
1 ks Citrony
1,5 polévková lžíce Cukr krupice
1 polévková lžíce Mouka kukuřičná
1 kávová lžička Sůl
150 g Švestky
750 ml Voda pitná
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

76% Kalorie 1,506 kcal
Kilojoule 6 300kJ
42% Sacharidy 152 g
96% Tuky 72 g
96% Sodík 2 g
112% Bílkoviny 63 g

Miniklobásky v chlebu postup přípravy receptu:

1

Do hrnce dáme klobásky a zalijeme je vodou. Necháme vodu přijít k varu a ihned odstavíme z ohně. Počkáme až voda vychladne a klobásky vyndáme.

2

Švestková marináda [44389]:

3

Poté připravíme marinádu. Do hrnce dáme švestky, přidáme půl litru vody, cukr, chilli papričku, špetku soli a worcester. Vše pořádně zamícháme a deset minut povaříme.

4

Do mísy mezitím smícháme mouku se šťávou z citronu a 250 ml vody. Pořádně všechno promícháme a následně přidáme do hrnce. Vaříme dalších pět minut.

5

Na gril nyní dáme ohřát klobásky a potíráme je pravidelně připravenou marinádou. Hotové klobásky pak dáme do vydlabaného rozehřátého chleba.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept