Jednoduchý recept

Salát z tropického ovoce

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 44427

Ingredience

1 ks Jablko granátové
2 ks Kiwi
4 ks Liči konzervované
1 ks Papája zralá
3 ks Pomeranče
4 ks Rambutan
0,3 kávová lžička Sirup Monin - mandlový

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 97 kcal
Kilojoule 407kJ
7% Sacharidy 24 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 1 mg
3% Bílkoviny 2 g

Salát z tropického ovoce postup přípravy receptu:

1

Na poloviny rozkrojíme papáju a vyndáme zrníčka. Obě poloviny oloupeme a na plátky nakrájíme dužinu. Dáme do mísy.

2

Rozpůlíme granátové jablko a vyndáme dužinu se semínky. Zbytek plodu nepoužíváme. Dužinu rozkrojíme na kostky a se semínky přidáme do mísy. Nad mísou podržíme plody rambutanu, otevřeme nožem a oloupeme. Dužinu nakrájíme na plátky a přidáme do mísy k ovoci. Oloupeme a nakrájíme kiwi a též přidáme do mísy.

3

Dva ze tří pomerančů oloupeme, odstraníme dužinu a nakrájíme na kousky, přidáme též do mísy. Přidáme konzervované liči a vše promícháme. Zbylý pomeranč vymačkáme do mísy, přidáme šťávu z liči a promícháme.

4

Šťávou s mandlovou příchutí přelijeme ovoce a salát necháme několik hodin v lednici marinovat.

5

Poté podáváme vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept