Toasty na grilu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Toasty na grilu
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | karlikova |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (9%) |
ID receptu: | 44451 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
220 g | Bageta |
200 g | Chléb toastový |
150 g | Máslo bylinkové |
100 g | Salsa rajčatová |
210 g | Žemle tmavá |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 41g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 170,8mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,5mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bageta, Chléb toastový, Salsa rajčatová mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo bylinkové, Žemle tmavá mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Toasty na grilu postup přípravy receptu:
1 | Vezmeme různé druhy pečiva, např. toastový chléb, žemle, bageta, nakrájíme šikmo na plátky, ty potřeme bylinkovým máslem, rajčatovou salsou, můžeme je posypat i pažitkou a dáme do grilu grilovat dozlatova. |
Poznámka
Podáváme teplé, toasty mohou posloužit i jako příloha.