Jednoduchý recept

Ragú z filé se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 44463
Kategorie: Maso

Ingredience

700 g Filé rybí
200 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
1 ks Květák
80 g Máslo čerstvé
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Mrkev sterilovaná
1 špetka Pepř černý mletý
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
2 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 631 kcal
Kilojoule 2 638kJ
8% Sacharidy 27 g
53% Tuky 39 g
34% Sodík 684 mg
147% Bílkoviny 82 g

Ragú z filé se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Očištěný květák uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a po okapání rozebereme na růžičky.

2

Z poloviny másla a z hladké mouky připravíme světlou jíšku, vlijeme smetanu a rozšleháme metlou. Povaříme asi 5 minut, přidáme scezený hrášek s nakrájenou mrkví a uvařený květák. Omáčku podle chuti osolíme a opepříme.

3

Omyté a osušené porce filé nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a na zbylém másle osmažíme po obou stranách. Vložíme do zeleninové omáčky.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené těstoviny nebo dušená rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept