Jednoduchý recept

Fazolky smažené s vejcem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 44476

Ingredience

20 g Cibule
150 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
5 g Máslo čerstvé
2 g Pepř černý mletý
5 g Petržel kudrnka
3 g Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 157 kcal
Kilojoule 657kJ
3% Sacharidy 9 g
14% Tuky 10 g
82% Sodík 2 g
16% Bílkoviny 9 g

Fazolky smažené s vejcem postup přípravy receptu:

1

Nakládané fazolky scedíme, necháme okapat, cibuli nakrájíme nadrobno, petrželku posekáme na jemno.

2

Na pánvi rozehřejeme kousek másla, přisypeme cibuli, necháme ji zpěnit. Přidáme fazolky, trochu orestujeme, pokud pustí tekutinu, necháme ji vydusit, osolíme, opepříme, přidáme posekanou petrželku. Do pánve rozklepneme jedno vejce, rychle promícháme a jakmile vejce ztuhne, odstavíme.

Poznámka

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept