Recept

Burger s řepou a křenem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 44493

Ingredience

4 ks Bulky toastové
20 g Křenová pasta - Krenex
3 g Pepř černý mletý
100 g Roketa
5 g Sůl
120 g Zakysaná smetana
60 g Červená řepa
Na placky
30 g Bazalka
1 ks Cibule červená
600 g Hovězí maso mleté
30 g Majoránka
20 ml Olej olivový
30 g Oregano čerstvé
3 g Pepř černý mletý
50 g Rajčata
70 g Sýr Parmezán
7 g Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 454 kcal
Kilojoule 1 899kJ
5% Sacharidy 17 g
33% Tuky 25 g
80% Sodík 2 g
76% Bílkoviny 42 g

Burger s řepou a křenem postup přípravy receptu:

1

Na rozpáleném oleji osmažíme cibuli, nasekanou nadrobno a prolisovaný česnek. Do mísy vložíme mleté hovězí maso, směs cibule a česneku, parmezán, rozsekaná rajčata, bylinky, pepř a sůl, dokonale promícháme, vytvoříme placičky. Potřeme je olejem a grilujeme 7 minut z každé strany. Na grilu nahřejeme i rozpůlenou malou bagetu.

2

V misce smícháme křenovou pastu a zakysanou smetanu se solí a pepřem, červenou řepu nakrájíme na slabé plátky. Půlku bagety natřeme slabě majonézou, vložíme ogrilovanou placku, listy rokety a plátky řepy. Završíme křenovou smetanou a zakryjeme druhou půlkou bagety.

Poznámka

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept