Jednoduchý recept

Mangové čatní bez cibule

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (36%)
ID receptu: 44496

Ingredience

250 g Cukr krystal
0,5 kávová lžička Fenykl čerstvý
0,5 kávová lžička Kardamom
100 g Kumkvát
2 ks Mango
0,3 l Ocet jablečný
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

69% Kalorie 1,353 kcal
Kilojoule 5 662kJ
94% Sacharidy 337 g
3% Tuky 2 g
21% Sodík 422 mg
7% Bílkoviny 4 g

Mangové čatní bez cibule postup přípravy receptu:

1

Oloupeme mango, oddělíme dužinu od pecky a nakrájíme na kostičky. Omyjeme kumkvaty, nakrájíme na kolečka a odstraníme semena.

2

Ovoce dáme do hrnce, zalijeme 1/4l jablečného octa a při střední teplotě vaříme asi 10 minut. Občas zamícháme. Přidáme cukr, sůl, kardamom a fenykl. Při střední teplotě a za časného míchání vaříme 40-50minut, dokud čatní dostatečně nezhoustne.

3

Horké nalijeme do čisté šroubovací sklenice a pevně uzavřeme.

Poznámka

Kumkvat - Citrusové ovoce připomínající miniaturní pomeranč Z předepsaného množství naplníme 2sklenice (cca 400ml).

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept