Jednoduchý recept

Hrachová kaše zapečená se zelím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 44520

Ingredience

250 g Hrách
8 g Olej slunečnicový
3 g Pepř černý mletý
100 ml Rajčatová šťáva
20 g Strouhanka
40 g Sýr Eidam cihla 30%
6 g Sůl
250 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 369 kcal
Kilojoule 1 544kJ
16% Sacharidy 57 g
5% Tuky 4 g
41% Sodík 824 mg
46% Bílkoviny 26 g

Hrachová kaše zapečená se zelím postup přípravy receptu:

1

Předem namočený hrách uvaříme doměkka, slijeme vodu, osolíme, opepříme a rozmixujeme na kaši. Kysané zelí scedíme, trochu pokrájíme a přimícháme do kaše. Naředíme rajčatovou šťávou, pekáček vymažeme olejem a vysypeme strouhankou, nalijeme do něj hrachovou směs, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 25 minut. Pokrm rozdělíme na talíře a posypeme strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept