Jednoduchý recept

Omidžový punč - Ómidžá hwáče

  • Korea
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 44590

Ingredience

125 g Hrušky
36 g Med včelí
20 g Omidžo
3,5 g Oříšky piniové
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 46 kcal
Kilojoule 194kJ
3% Sacharidy 11 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 4 mg
1% Bílkoviny 0 g

Omidžový punč - Ómidžá hwáče postup přípravy receptu:

1

Ovoce omidža přebereme a opláchneme pod tekoucí vodou.

2

Přebrané omidža necháme máčet ve studné vodě asi 12 hodin.

3

Hrušku oloupeme a nakrájíme na plátky. Z plátků vykrájíme vykrajovátky tvary květů - nejlépe květy hrušně. Očistíme piniové oříšky mnutím v utěrce.

4

Vodou nasáklá omidža přecedíme přes utěrku a do vody, ve které jsme ovoce namáčeli, přimícháme cukr a med.

5

Tento nápoj podáváme studený, ozdobený piniemi a vykrájenými plátky hrušky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept