Recept

Salát z fazolek s rajčaty a vejci

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 44621
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

250 g Fazolové lusky zelené
250 g Okurka salátová
1 polévková lžíce Petržel - nať
250 g Rajčata
1 ks Salát hlávkový
0,3 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná
250 ml Zakysaná smetana
Na vejce
2 ks Vejce slepičí
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 211 kcal
Kilojoule 883kJ
3% Sacharidy 12 g
21% Tuky 16 g
8% Sodík 157 mg
14% Bílkoviny 8 g

Salát z fazolek s rajčaty a vejci postup přípravy receptu:

1

Fazolky očistíme, nakrájíme na kratší kousky, vložíme do vroucí vody, uvaříme, poté prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a rozkrájíme na plátky. Salát rozebereme na listy, opláchneme, necháme okapat. Petrželovou nať nasekáme na jemno. Rajčata a okurky nakrájíme na plátky, smícháme s fazolkami, osolíme.

2

Mísu vyložíme listy salátu, vložíme smíchanou zeleninu, poklademe plátky vajec, zalijeme smetanou a posypeme petrželovou natí.

3

Salát před podáváním necháme vychladit.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept