Recept

Těstoviny s fenyklem a olihněmi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 44648
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

4 polévková lžíce Anýzovka
1 ks Fenykl sladký - hlíza
1 polévková lžíce Olej olivový
350 g Olihně
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
2 ks Šalotka
1 špetka Sůl
350 g Těstoviny čtyřvaječné
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 489 kcal
Kilojoule 2 045kJ
24% Sacharidy 85 g
6% Tuky 4 g
15% Sodík 295 mg
48% Bílkoviny 27 g

Těstoviny s fenyklem a olihněmi postup přípravy receptu:

1

Na pánvi opečeme asi dvě minuty na kroužky rozkrájené olihně. Přidáme anýzovku a ještě minutu povaříme. Vyndáme olihně na talíř, do výpeku vložíme nakrájená rajčata, strouhaný fenykl, nadrobno pokrájenou šalotku a za stálého míchání vaříme 20 minut. Mezitím v osolené vodě uvaříme těstoviny. Poté do omáčky vložíme olihně, přidáme sůl, pepř dle chuti a 2 minuty prohřejeme. Scedíme těstoviny, smícháme je s omáčkou a můžeme servírovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept