Jednoduchý recept

Kapustové čevabčiči

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Kapustové čevabčiči 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 44656
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
400 g Kapusta hlávková
1 kávová lžička Majoránka
200 g Mleté kuřecí maso
200 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 658 kcal
Kilojoule 2 754kJ
4% Sacharidy 16 g
79% Tuky 59 g
23% Sodík 460 mg
35% Bílkoviny 19 g

Kapustové čevabčiči postup přípravy receptu:

1

Očištěnou kapustu povaříme v mírně osolené vodě, slijeme a necháme okapat. Umeleme ji spolu s oloupanou cibulí a česnekem. Přidáme mleté drůbeží maso, vejce, majoránku, sůl a pepř. Podle potřeby přisypeme strouhanku a vše dobře promícháme.

2

Ze směsi tvarujeme malé šišky, které smažíme na pánvi na rozehřátém oleji po všech stranách.

3

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo bramborový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
shipka45
Kapustové čevabčiči
Zaujímalo by ma či sa jedná o kapustu - zelí alebo to čo my na Slovensko voláme "kel" ??? Ďakujem za odpoveď

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept