Jednoduchý recept

Kapustové karbanátky se sójovým masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 44660

Ingredience

1 ks Cibule
250 g Kapusta hlávková
200 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Ovesné vločky
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rohlíky bílé
2 polévková lžíce Strouhanka
50 kostka Sójové kostky
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
250 ml Vývar zeleninový
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 631 kcal
Kilojoule 2 641kJ
7% Sacharidy 25 g
73% Tuky 55 g
55% Sodík 1 g
23% Bílkoviny 13 g

Kapustové karbanátky se sójovým masem postup přípravy receptu:

1

Sójové kostky zalijeme v misce vroucím vývarem a necháme 30 minut stát.

2

Očištěnou kapustu povaříme v mírně osolené vodě 8 minut, slijeme a necháme okapat. Vychladlou kapustu umeleme spolu se sójovými kostkami. Dále umeleme oloupanou cibuli, česnek, rohlík a ovesné vločky. Vsypeme ke kapustě, promícháme, osolíme, opepříme a přidáme vejce. Znovu dobře promícháme a podle potřeby zahustíme trochou strouhanky.

3

Ze směsi tvarujeme karbanátky, které smažíme na pánvi na rozehřátém oleji po obou stranách dozlatova.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept