Jednoduchý recept

Kapustové karbanátky se sójovým masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 44660
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
250 g Kapusta hlávková
200 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Ovesné vločky
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rohlíky bílé
50 kostka Sójové kostky
2 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
250 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 238 kcal
Kilojoule 997kJ
7% Sacharidy 25 g
14% Tuky 10 g
56% Sodík 1 g
23% Bílkoviny 13 g

Kapustové karbanátky se sójovým masem postup přípravy receptu:

1

Sójové kostky zalijeme v misce vroucím vývarem a necháme 30 minut stát.

2

Očištěnou kapustu povaříme v mírně osolené vodě 8 minut, slijeme a necháme okapat. Vychladlou kapustu umeleme spolu se sójovými kostkami. Dále umeleme oloupanou cibuli, česnek, rohlík a ovesné vločky. Vsypeme ke kapustě, promícháme, osolíme, opepříme a přidáme vejce. Znovu dobře promícháme a podle potřeby zahustíme trochou strouhanky.

3

Ze směsi tvarujeme karbanátky, které smažíme na pánvi na rozehřátém oleji po obou stranách dozlatova.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept