Recept

Houby s jablečným přelivem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 90 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 44669
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka
3 stroužek Česnek
2 kávová lžička Hořčice Dijonská
350 g Houby čerstvé
60 ml Ocet vinný
60 ml Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Pažitka
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel kudrnka
40 ml Šťáva jablečná 100%

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 188 kcal
Kilojoule 787kJ
2% Sacharidy 7 g
22% Tuky 16 g
1% Sodík 16 mg
9% Bílkoviny 5 g

Houby s jablečným přelivem postup přípravy receptu:

1

Ve vhodné nádobě našleháme vidličkou olej, neslazenou jablečnou šťávu, ocet, hořčici, lisovaný česnek, posekanou pažitku, bazalku, petrželku, mletý pepř. Takto připravenou směs důkladně vmícháme houbové směsky, kterou jsme nakrájeli na silnější plátky. Překryjeme alobalem a vložíme na cca 2 hodiny do chladničky.

Poznámka

Servírujeme studené. Podáváme jako přílohu k pečenému nebo grilovanému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept