Jednoduchý recept

Vepřové burgery s pečenými hruškami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 44672

Ingredience

20 g Rukola
600 g Vepřová panenka
4 ks Žemle tuková
Na omáčku
20 g Hořčice
20 ml Ocet vinný červený
3 g Pepř černý mletý
40 ml Sirup javorový
8 g Sůl
10 g Zázvor mletý
20 g Šalvěj čerstvá
Na hrušky
4 ks Hrušky
30 g Máslo čerstvé
60 ml Sirup javorový

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 525 kcal
Kilojoule 2 198kJ
19% Sacharidy 67 g
19% Tuky 14 g
57% Sodík 1 g
65% Bílkoviny 36 g

Vepřové burgery s pečenými hruškami postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpálíme máslo, vložíme půlky hrušek, opečeme, přendáme do pekáčku, zalijeme 40 ml javorového sirupu a dále pečeme ve středně vyhřáté troubě 10 minut, až jsou hrušky propečené a sirup zkaramelizovaný.

2

V míse ušleháme zbytek javorového sirupu, ocet, hořčici, zázvor, šalvěj, pepř a sůl do hladké omáčky. Tou potřeme plátky z vepřové panenky, pečeme na grilu 10 minut za průběžného otáčení a potírání omáčkou.

3

Do rozkrojené žemle potom vložíme několik listů rukoly, na to plátek masa a doplníme pečenými hruškami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept