Jednoduchý recept

Šmakoun s rajčatovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 44700

Ingredience

2 g Bazalka
50 g Cibule
5 g Olej slunečnicový
2 g Pepř černý mletý
80 g Protlak rajčatový
30 g Sýr Eidam cihla 30%
4 g Sůl
2 dl Voda pitná
1 stroužek Česnek
200 g Šmakoun

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 169 kcal
Kilojoule 707kJ
4% Sacharidy 13 g
6% Tuky 5 g
39% Sodík 781 mg
33% Bílkoviny 19 g

Šmakoun s rajčatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Šmakoun nakrájíme na kostičky, oloupanou cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.

2

V pánvi rozpálíme olej, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme šmakoun s česnekem, orestujeme, přilijeme rajčatový protlak, trošku vody, ochutíme solí, pepřem, bazalkou a podusíme.

3

Pokrm rozdělíme na talíře a posypeme strouhaným sýrem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept