Jednoduchý recept

Mleté hovězí maso v listovém těstě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (52%)
ID receptu: 44707

Ingredience

500 g Hovězí maso mleté
150 g Kečup
2 kávová lžička Koření Italia
1 kávová lžička Koření Mleté maso
200 g Listové těsto
1 polévková lžíce Sezam - semena
250 g Strouhanka
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

63% Kalorie 1,249 kcal
Kilojoule 5 226kJ
33% Sacharidy 119 g
68% Tuky 51 g
90% Sodík 2 g
132% Bílkoviny 74 g

Mleté hovězí maso v listovém těstě postup přípravy receptu:

1

V misce vymícháme mleté hovězí maso se strouhankou, italskými bylinkami a masovým kořením.

2

Listové těsto rozválíme na plát. Navlhčenýma rukama z masové směsi vytvarujeme dlouhé válečky a položíme na plát listového těsta, který stočíme do rolády, okraj potřeme vejcem a přitiskneme. Roládu rozkrojíme na 4 kusy.

3

Na plech položíme pečící papír a na něj rozložíme roládky, které potřeme rozšlehaným vejcem, zasypeme sezamovými semínky a v troubě vyhřáté na 220°C pečeme dozlatova 15-20 minut.

4

Upečené roládky si namáčíme do kečupu.

Poznámka

Listové těsto necháváme v chladu co nejdéle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept