Jednoduchý recept

Červený likér z nátržníku husího

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 44709

Ingredience

50 g Nátržník husí
200 ml Sirup cukrový
1 l Slivovice

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 940kJ
0% Sacharidy 1 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 2 mg
0% Bílkoviny 0 g

Červený likér z nátržníku husího postup přípravy receptu:

1

Sušený nátržník husí (mochna husí) dáme do skleněné nádoby, zalijeme 1 litrem slivovice, uzavřeme a uskladníme v chladu a temnu. Necháme 8 dní macerovat.

2

Potom tekutinu přefiltrujeme přes hrubý skládaný filtr. Osladíme 100-200 ml cukrového sirupu.

3

Likér nakonec přefiltrujeme do skleněné lahve a dobře uzavřeme. V chladu a temnu vydrží až 3 měsíce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept