Recept

Rajčatový salát s bazalkou a sýrem bocconcini

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 44718
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

4 polévková lžíce Balsamico ocet
5 polévková lžíce Bazalka
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
410 g Rajčata soudková
0,5 kávová lžička Sůl mořská
250 g Sýr Bocconcini

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 192 kcal
Kilojoule 804kJ
1% Sacharidy 3 g
19% Tuky 14 g
9% Sodík 171 mg
23% Bílkoviny 13 g

Rajčatový salát s bazalkou a sýrem bocconcini postup přípravy receptu:

1

Rajčata a sýr Bocconcini pokrájíme na tenké plátky, spolu s bazalkovými lístky vyrovnáme na talíře.

2

Extra panenský olivový olej utřeme s balzamikovým octem, tímto dresinkem polijeme připravený salátový základ, osolíme mořskou solí a opepříme.

3

Podáváme s čerstvým chlebem.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept