Jednoduchý recept

Kapr dušený na petrželce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 44720
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Kapr obecný
4 g Koření na ryby
5 g Máslo čerstvé
20 g Petržel kudrnka
3 g Sůl
2 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 005kJ
1% Sacharidy 2 g
17% Tuky 13 g
74% Sodík 1 g
49% Bílkoviny 27 g

Kapr dušený na petrželce postup přípravy receptu:

1

Filet nebo podkovu z kapra osolíme, posypeme kořením na ryby, petrželku posekáme.

2

V pánvi roztavíme máslo, přiložíme kapra, krátce orestujeme z obou stran, podlijeme vodou, zasypeme petrželkou, pánev zakryjeme a dusíme doměkka. Podáváme i s vydušenou šťávou.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept